Opinii

Mihai Tudose susține că Ciolacu este un trădător „Nu a tras pentru candidatul Dăncilă”

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose afirma ca Marcel Ciolacu ar trebui sa candideze din partea PSD la alegerile prezidentiale, presedintele formatiunii fiind persoana cu cea mai mare legitimitate in partid. ”Eu am trait momente in care partidul nu a tras pentru candidat”, afirma Tudose, referindu-se la candidatura Vioricai Dancila, pe care ”n-a vrut-o nici macar membrul de partid”.

Cand i s-a cerut sa dea un exemplu, Tudose a afirmat: ”Viorica Dancila. Nu a tras deloc (partidul pentru candidatura sa – n.r.). Deloc. Nu era partidul foarte innebunit, membrul meu de partid de pe la Braila (…) Vorbind cu ei, nu prea s-au dat jos din pat”.

In ianuarie 2021, fostul presedinte si premier PSD Viorica Dancila i-a acuzat pe Marcel Ciolacu si Paul Stanescu de „tradare”, afirmand ca Ciolacu a „dirijat” daramarea ei din functia de premier in urma motiunii de cenzura.

Principalele declaratii facute atunci:

Tradare este cheia acestei carti. Nu numai fata de Viorca Dancila ci si fata de toti cei care au crezut in proiectele nopastre si au fost alaturi de PSD. M-am referit in carte la doua persoane care au jucat un rol determinant

Cam am vorbit de tradare m-am referit la motiunea de cemzura, la investirea noului guvern, unde Marcel Ciolacu a avut un rol important. Paul Stanescu a tradat din prima clipa.

Regret ca l-am propus pe Marcel Ciolacu ca presedinte al Camerei Deputatilor, am crezut in cine nu trebuia

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button