La cât e de beat de putere, Cîțu ar cădea, dacă nu l-ar sprijini Ciolacu – 60m.ro
Distribuți acest articol

PNL va ajunge la 10% ca urmare a deciziei de a forma o alianță cu PSD, spune într-un interviu la Știrile Digi FM europarlamentarul liberal Mircea Hava, fost primar al municipiului Alba Iulia timp de 25 de ani.

El critică dur decizia partidului de a negocia cu social democrații și susține că singura opțiune pentru PNL era USR.

Mircea Hava, care a condus PNL Alba Iulia, le cere scuze alegătorilor PNL pentru că au fost mințiți în campania electorală atunci când li s-a promis că nu va mai exista o alianță cu PSD

Mai mult, liberalul le transmite și un mesaj liderilor PNL care au votat pentru această alianță: ”Să le fie rușine!”.

Mircea Hava, europarlamentar PNL: Eu… E greu să le transmit acum un mesaj. Cineva ar spune: „Aveți încredere că va fi bine”. Nu am eu încredere că va fi bine. În momentul în care eu nu am încredere că va fi bine, nu le pot transmite oamenilor că va fi bine. În primul rând eu îmi cer scuze față de oamenii care au votat așa cum le-am spus eu, nu cum le-am cerut. În funcție de ce am făcut eu, fiind un exemplu pentru cei care mă cunoșteau. Îmi cer scuze față de ei, pentru că prin ce am făcut, poate nu am deschis ochii bine, nu am văzut oamenii așa cum trebuia să-i văd și i-am indus în eroare. 

Îmi pare rău că i-am mințit, făcând parte din Partidul Național Liberal. Spun făcând parte din Partidul Național Liberal pentru că în urma declarațiilor pe care le-am făcut și înainte mi s-a spus că sunt un critic al partidului. Așa cum cred că i s-a spus și lui Orban, mi s-a transmis și mie prin (…) că urmează să fiu dat afară.  Mă deranjează că mi s-a spus lucrul ăsta, eu fiind unul dintre cei care am clădit acest partid. Am muncit foarte mult ca să facem acea unire dintre PNL și PDL. Dar partidul nu știu să fie trecut pe nici o carte funciară în care apar proprietari.


Distribuți acest articol