ActualitateMagazin

Mesajul Papei pentru părinții cu copii LGBT: “Și ei sunt copiii lui Dumnezeu!”

Mesajul Papei pentru părinții cu copii LGBT

Biserica catolică nu a avut în trecut o persepctivă îngăduitoare asupra comunității LGBT, însă comentariile recente ale Papei Francisc arată faptul că încep să îi accepte pe enorioașii care aparțin de această comunitate. Conform publicației America, Papa a spus unui grup format din aproximativ 40 de părinți LGBT că “Dumnezeu iubește copiii așa cum sunt, iar biserica vă iubește copiii așa cum sunt deoarece sunt copiii lui Dumnezeu”. Grupul denumit Tenda di Gionata sau în engleză Jonathan’s Tent este unul de susținere pentru creștinii LGBT, familiile lor și lucrătorii pastorali. A fost înființat pentru a oferi informații despre și a susține comunitatea creștină LGBT, prin urmare obținerea unei audiențe cu Papa reprezintă o mare realizare.

mesaj Papa

Vicepreședintele grupului, Mara Grassi, a spus Papei că “ne considerăm norocoși deoarece a trebuit să schimbăm modul în care ne-am privit dintotdeauna copiii. Am descoperit un nou mod de a-i privit care ne-a permis să îi vedem în întrega frumusețe și iubire a lui Dumnezeu“, iar apoi a declarat că “ne dorim să creăm o punte cu biserica pentru ca și biserica să schimbe modul în care ne privim copiii, fără să îi mai excludă, ci să îi primească cu brațele deschise” . Papa a răspuns “biserica nu îi exclude pentru că îi iubește profund”, conform Mariei Grassi.

Papa Francisc a mai făcut și în trecut remarci similar, iar acest ultim incident demonstrează că este determinat să își continue misiunea ca unul dintre cei mai progresiști papi din istorie.

Sursa: www.fatherly.com

Alte articole care te-ar putea interesa


Gabriela Cristea atacată de fani:


Primul interviu cu Andreea Esca: „Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt robot, sunt un om”


Tulburari de somn la copii. Ce trebuie sa stie parintii despre cosmaruri si fobiile de noapte! Care sunt cauzele si remediile


Copiii sunt oglinda părinților. Oare cum arată părinții fetelor care au bătut o altă fată de 13 ani?


Mami, nu mai rezist, sunt pregătit să mor! Mesajul tulburător al unui copil bolnav, către cea care i-a dat viață


Când copilul meu a avut cancer, nu Dumnezeu m-a ajutat, ci știința


Mesajul dureros al unei mame care suferea de depresie, către copiii ei:„Mami a trebuit să plece pentru că era prea tristă”

 » sursa: www.qbebe.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button