Distribuți acest articol

Este halucinant ce declarații poate susține premierul țării noastre. Nu știm exact despre ce voci este vorba sau cum se va face această eliminare, dar ceea ce știm este că guvernul nu acceptă niciun fel de critică din partea opoziției sau din partea poporului pe care ar trebui să îl reprezinte. Florin Cîțu susține ferm că singura soluție pentru normalitate este ca toată populația să se vaccineze. Nu știm exact care mai este normalitatea având în vedere că autoritățile au folosit abuziv legislația pentru a reduce libertatea de exprimare a cetățenilor.

„Avem nevoie de o campanie corecta de informare, sunt multe informatii in spatiul public care submineaza eforturile campaniei de vaccinare. Singura solutie de a reveni la normalitate, de a avea o viata normala, de a merge la concerte, la teatru, la restaurant, in vacanta, este sa ne vaccinam.

Ceea ce facem noi acum este sa eliminam acele voci care mai exista impotriva acestei campaniei de vaccinare. Orice voce impotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, submineaza efortul tuturor de a reveni la normalitate cat mai curand” a susținut premierul.


Distribuți acest articol