ActualitateMagazin

Meryl Streep, pozată în timp ce poartă o bluză cu motive românești: „La blouse roumaine” vrea să-i trimită o ie originală

Celebra actriţă Meryl Streep a fost surprinsă marţi pe străzile din oraşul Santa Monica, California, în timp ce purta o bluză copiată după modelul iei româneşti. 

Fotografii cu actriţa au fost publicate joi şi pe pagina de Facebook a comunitatea „La blouse roumaine”, reprezentanţii acesteia scriind şi că se gândesc să-i trimită ia originală.

„Poartă o copie, ne gândim să-i trimitem originalul”, au scris reprezentanții comunității.

Streep a fost fotografiată în timp ce îşi plimba căţelul, îmbrăcată într-o pereche de jeans şi o bluză lejeră, descrisă de un site de știri american ca fiind una cu influențe boho.

În altă ordine de idei, cei de la ”La blouse roumaine” au mai distribuit pe Facebook şi o postare mai veche, din 13 august, în care au scris că doi români stabiliţi în New York au protestat în faţa magazinului Nili Lotan din acelaşi oraş pentru că vindea copii după nişte ii fără să precizeze şi sursa de inspiraţie.

Din câte se pare şi ia celebrei actriţe a fost cumpărată tot de la brandul Nili Lotan.

În timp ce unii internauţi au încurajat dorinţa celor de la „La blouse roumaine”, alţii au spus că Streep nu ar înţelege valoare bluzei.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button