Opinii

„Masca e o formă de antrenare a obedienței… Ei au nevoie să vă TEMEȚI, altfel nu v-ați mai SUPUNE”

Realizatorul Fox News, Tucker Carlson, a lansat un atac devastator la adresa manierei iraționale în care guvernele impun obligativitatea portului măștii.

Arătând că a nu purta mască a ajuns să fie privit drept un gest imoral, Carlson a afirmat:

„Asta nu mai este știință. Este o superstiție medievală.”

„Chiar și pentru oamenii a căror putere decurge din frica noastră, (mesajul lui Trump) era o amenințare. Ei au nevoie ca dumneavoastră să vă temeți neîncetat; altminteri, nu v-ați mai supune.”

Carlson a continuat ironizând atacurile generalizate ale Stângii la adresa președintelui pentru mesajul său de încurajare adresat națiunii:

„Așa trebuie să arate culmile isteriei.”

„A-ți da masca jos pune efectiv la îndoială teologia corona, și oricine face așa ceva comite un act de obscenitate spirituală.”

Așadar, se dovedește că Chris Cuomo nu crede că trebuie să poarte mască atunci când se află în exterior.”

Referindu-se la un alt exemplu asemănător, cel al lui Nancy Pelosi, președinta Democrată a Camerei Reprezentanților, care și-a încălcat propriile pledoarii pro-mască, atunci când a fost fotografiată la un coafor, în interior, fără mască, Tucker Carlson a conchis:

„Suntem cu toții prizonierii vanității lor. Așadar, acești indivizi sunt niște ipocriți, este evident. Dar este mai mult decât atât. Sunt fățarnici.”

Comentând legile care instituie obligativitatea portului măștii în exterior, în multe regiuni ale Statelor Unite, Carlson a avertizat că astfel de norme sunt periculoase și neștiințifice.

„Reguli ca aceasta nu sunt despre sănătatea publică. Reguli ca aceasta sunt o formă de antrenare a obedienței. Încearcă să vadă ce pot să vă determine să faceți.”

El a deplâns un clip video de propagandă din California care pledează pentru portul măștii în public:

„A existat vreodată o paradă de virtute mai superficială? În spatele acestui mesaj se ascunde multă cruzime și, în plus, vi se bate obrazul.”

Carlson a insistat că asemenea măsuri neștiințifice, promovate de Democrați, au mai degrabă legătură cu controlul de masă decât cu sănătatea publică.

„Democrații, care ocupă toate funcțiile de stat în California, înțeleg că, pentru ca dictatorii să conducă societatea, au nevoie de persoane care să coopereze.”

„Ele transmit că obediența față de aceste lucruri este o chestiune de moralitate, iar presa sprijină întru-totul acest mesaj. Nici nu se sinchisesc de faptul că tocmai aceia care stabilesc aceste reguli le încalcă. Întotdeauna, doar ceilalți sunt răi, atunci când vine vorba de nerespectarea acestor reguli.”

Observând tendința îngrijorătoare de a încuraja atacurile la persoană împotriva lui Trump, în urma infectării acestuia cu COVID, Carlson a declarat că Stânga folosește boala ca armă politică:

„Timp de sute de ani, aceasta a fost norma în Europa. Sănătatea este echivalentă cu virtutea. Boala este echivalentă cu păcatul. Brusc, revenim la această normă. Este bolnav: în consecință, e rău.”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button