Politică

Marius Lulea(AUR): Dacă am pune în fruntea statului un bou, am trăi mai bine. Boul nu știe să semneze contracte de 5 miliarde de euro. Cu 5 miliarde de euro construim 1000 km de autostradă

Marius Lulea, vicepreședintele AUR, afirmă că am trăi mai bine în România dacă am pune în fruntea statului un bou. Liderul AUR îi acuză pe indivizii de la Palatul Victoria, schimbați precum șosetele de Klaus Iohannis, în ultimii ani. ”Boul nu știe să semneze contracte de 5 miliarde de euro. Cu 5 miliarde de euro construim 1000 km de autostradă.”, afirmă Lulea, cu aluzie la contractele semnate cu Bruxelles-ul pentru vaccinuri și avioanele F16 din Norvegia, vechi de 40 de ani.

„Dacă s-ar întâmpla cum a spus un coleg, să punem în fruntea statului un bou, noi am duce-o mai bine. Boul nu știe să semneze contracte de 4/5 miliarde de euro pentru achiziția de produse supraevaluate sau care nu se livrează niciodată. În fiecare an prin ordonanțe și hotărâri de guvern se semnează niște contracte care nu respectă nicio lege. Spre exemplu: 1,5 miliarde de euro pentru 120 de milioane de doze de vaccin. 500 și ceva de milioane de euro pentru 32 de avioane vechi de 40 de ani care funcționau cu diode. Cipuri nu existau la vremea respectivă.

Și, vreau să vă spun că toate aceste contracte adunate duc la 4/5 miliarde anual, bani care pleacă din țară. Există o mafie națională și una internațională. Sunt înțeleși între ei și banii pleacă către aceste rețele infracționale. După cum vedeți, dacă AUR ajunge în fruntea statului, fără să facă nimic și pune un bou acolo în fruntea statului, care nu semnează nimic, pentru că boul nu știe să semneze, noi vom avea 5 miliarde de euro în plus pentru investiții.”, a declarat Marius Lulea.

Cu 5 miliarde de euro construim 1000 km de autostradă

„Cu 5 miliarde de euro construim 1000 de km de autostradă, pentru că în Europa prețul mediu al unui km de autostradă este de 5 milioane de euro. Undeva la 3,5 milioane în zona de câmpie și undeva la 6/7 milioane unde trebuie să străbați munții. Când vă spun mincinoșii aceștia că în alte state UE e mai ușor să faci autostrăzi(…) Păi ați făcut autostrăzi prin Alpi ca să știți dacă se fac mai ușor decât prin Carpați!? Astea sunt niște prostii. Ei fură.”, a mai spus liderul AUR.

Nu e bine să avem 250 de mii de pensionari speciali, pentru că ei sunt speciali

„Nu e bine să avem 250 de mii de pensionari speciali, pentru că ei sunt speciali. Asta înseamnă circa 2,5 miliarde anual, cam cât să construim 40 de spitale. Și ei spun că nu avem spitale. Nu au construit niciun spital nou în 32 de ani, cu excepția a trei spitale construite de autoritățile locale prin țară. Special, pentru ca aceste privilegii care blochează dezvoltarea națiunii trebuie să dispară. Și, în momentul în care ele vor dispărea și, vor dispărea și furturile care se fac de către această mafie internațională, lucrurile se așează de la sine. Nu trebuie să facem nimic special.”, a conchis vicepreședintele AUR, Marius Lulea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button