Politică

Marius Lulea: „Generalul” de carton Nicolae Ciucă poate fi ușor asemănat cu trădătorul Carol al II-lea, iar stelele de pe umeri, dobândite nemeritat, ar trebui rupte

Vicepreședintele AUR, Marius Lulea, critică în termeni duri partidele sistemului, în urma acțiunilor revizioniste maghiare din centrul țării și îl aseamănă pe premierul Nicolae Ciucă cu ”trădătorul” Carol al II-lea, personaj care prin politicile sale a provocat pierderi teritoriale imense României Mari.

„Prezența ungară(nu maghiară) din Ardeal, dar și la guvernare în București, arată trădarea PSD și PNL precum și complicitatea USR.

UDMR este un partid antiromânesc ce ar trebui scos în afara legii iar unii dintre lideri, în state precum Israel, ar fi puși sub acuzare și condamnați.

Iredentismul maghiar din Ardeal crește precum un cancer, trădătorii și escrocii care conduc România fiind cei vinovați.

S-a trecut de o linie roșie iar Ungaria este la acest moment unul dintre principalii inamici ai poporului român cu acțiuni clare de subminare a autorității statului românesc în Ardeal.”, a declarat Marius Lulea.

Viktor Orban a organizat o baie de mulțime pe stadionul din Sfântu Gheorghe

„Politica revizionistă a lui Viktor Orban trebuie să fie urmată de o interdicție de acces aplicată multor oficiali unguri, dar ei sunt șefi peste servitorii din PSD și PNL.

Slugile tot slugi rămân, indiferent de câte stele și-au pus în fals pe umeri.

„Generalul” de carton Nicolae Ciucă poate fi ușor asemănat cu trădătorul Carol al II-lea, iar stelele de pe umeri, dobândite nemeritat, ar trebui rupte.”, a mai spus liderul AUR Marius Lulea.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button