Opinii

Marius Lulea – Ești președinte de 7 ani, cu propriile guverne de vreo 3 ani și dai vina pe AUR, un partid cu 10%?

Dacă vom înghiți tot ce ni se servește de-a gata, cum am tot făcut 31 de ani, cale lungă nu mai avem. Cum să ai un președinte care conduce de 7 ani, cu propriile guverne de vreo 3 ani și să dai vina, căci așa vor ei să lase impresia, pe AUR, un partid care există politic de vreo 10 luni, în opoziție, cu 10% în parlament și care se bate continuu pentru drepturile românilor, spune Marius Lulea, vicepreședinte AUR.

„Este lamentabil cum partidele sistemului și presa aservită cu tot felul de „specialiști” încearcă mutarea problemei de la ei la românii care cer respectarea drepturilor constituționale, indiferent de cât de greu ne poate fi într-o anumită perioadă sau alta.”, afirmă liderul AUR, Marius Lulea.

Pleacă domnule Iohannis, este clar că nu poți să îți asumi conducerea unei țări, ești un om iresponsabil ce a făcut mult rău. Ar fi de onoare să vă dați demisia, faceți acest bine acum. Nu mai așteptați să fiți demis, aveți această minimă decență, mergeți la schi. Este evident că nu AUR guvernează România și că Iohannis cu PNL și USR au gestionat catastrofal situația. În loc să cumpere medicamente, să aibă o alternativă, o măsură complementară la vaccinare, au pus pe Iohannis, Cîțu și Arafat să fugă după români să se vaccineze.”, a declarat Lulea.

„Se cere poporului să se vaccineze forțat, dar vedem în rândul medicilor și altor cadre medicale o reținere pe acest subiect, nici ei nu au încredere în niște vaccinuri cumpărate de Cîțu și de Iohannis. Deci problema este de credibilitate în toate mediile, nu mai există încredere în autorități. Dacă cineva a distrus încredere românilor în stat atunci PSD și PNL poartă vina, aici USR având doar un efect local. Ei sunt de vină pentru că au creat un sistem căpușat catastrofal ce are în centru interesele unuia sau altuia, nu pe ale românilor.”, încheie Marius Lulea.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button