Politică

Marius Lulea, după întâlnirea cu Ciolacu: „Am rămas cu impresia că la palatul Victoria deciziile nu se iau de premier”

În urma întâlnirii de astăzi delegația AUR a cerut premierului să fie un om de cuvânt și dacă a stabilit ceva, atunci așa să rămână.

Iată ce a scris Marius Lulea pe pagina sa de Facebook: „Am solicitat ca tot circul electoral să se termine cât mai repede deoarece țara are probleme majore: deficit bugetar extraordinar de mare, deficit de balanță comercială imensă, datorie externă colosală, sărăcie, probleme structurale majore în sănătate și educație. Spre exemplu din cei aproape 200.000 de elevi care au început școala acum 12 ani doar puțin peste 100.000 se prezintă în aceste zile la examenul de BAC.

Am prezentat și poziția AUR privind modul catastrofal în care au fost gestionate alegerile din 9 iunie, numărul mare de voturi anulate, precum și frauda electorală majoră.

Am rămas cu impresia că la palatul Victoria deciziile nu se iau de premier, sau se iau sub presiunea altor factori, ceea ce ar fi o mare problemă. Sau ce înțelegeți voi prin expresia: „dacă era după mine alegerile aveau loc în septembrie”? .

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button