Politică

Marius Lulea: „Degeaba s-a lăudat Ciolacu că impozitează multinaționalele dacă apoi le oferă banii înapoi”

Liderul AUR Marius Lulea susține că Marcel Ciolacu face exact invers față de cum ar trebui. Guvernul actual face exact invers față de cum scrie la manual.

Iată ce a scris acesta: „Atunci când dorești să oferi ajutor de stat urmărești să ajuți un sector cheie unde ai probleme majore.

Spre exemplu dacă ai sectorul construcțiilor care antamează cam 30% din economia națională dar nu mai ai nici o fabrică de oțel beton atunci oferi ajutor de stat unei companii ca să dezvolte un activ de producție. În acest fel elimini importurile dar și securizezi economia națională.

Dacă piața este plină de băuturi nealcoolice, marea lor majoritate toxice pentru organismul uman, cu o concurență acerbă, fără probleme pe deficitul comercial, nu te duci să oferi ajutor de stat doar pentru că se numește Coca-Cola. Nu faci decât să perturbezi piața deoarece celelalte sute de companii românești, mici sau mari, nu vor avea această facilitate, deci sunt și mai defavorizate.

Degeaba s-au lăudat că au impozitat multinaționalele dacă apoi le oferă banii înapoi. De ce nu oferă această facilitate și companiilor mici cărora le-au crescut taxele? Unde este egalitatea între firmele românești și cele străine.a scris Marius Lulea pe Facebook.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button