Magazin

Marii infractori râd în hohote – Un bărbat din Satu Mare riscă pedeapsă cu închisoarea pentru că a furat 5 ciocolate dintr-un magazin alimentar

Un bărbat din Satu Mare riscă să ajungă după gratii, după ce a furat 5 ciocolate dintr-un magazin alimentar. „Clientul” a fost prins în flagrant de una dintre angajate, chiar în momentul în care încerca să ascundă dulciurile în valoare de 26 de lei. Individul, care este recidivist, a fost trimis în judecată,

Incidentul a avut loc în 13 martie 2023, în jurul orei 20:30, într-un magazin alimentar din Satu Mare.

Bărbatul s-a apropiat de raftul cu dulciuri și, după ce a studiat oferta, a luat de pe raft 5 ciocolate, pe care le-a ascuns în buzunarul interior al hainei.

A crezut că va scăpa neprins și a dat să iasă din magazin, însă o angajată l-a văzut și i-a cerut să înapoieze dulciurile furate.

Mai mult, femeia a alertat poliția, care a deschis un dosar penal. Individul a înapoiat cele 5 ciocolate, în valoare de 26 de lei, dar de dosarul penal tot nu a scăpat. Recent, a fost trimis în judecată și, pentru că este recidivist, riscă să primească o pedeapsă cu închisoare.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button