Marea transfereală: Cum se refugiază prin alte instituții „epurații” din Consiliul Județean Bihor
Distribuți acest articol

Săptămâna trecută, funcţionarii Consiliului Judeţean, unde din 174 de posturi vor rămâne doar 97 (cu tot cu cele blocate pentru angajaţi în concedii de maternitate ori care în prezent au funcţii alese, cum e senatorul Cseke Attila, sau numite, precum subprefectul Fenesi Tibor), au avut de susţinut concursurile pe funcţii.

Nu toţi s-au prezentat, însă, fie pentru că îşi cunosc valoarea profesională, fie pentru că şi-au aranjat transferuri în alte instituţii publice, mult mai ospitaliere.

La ANAF, după cum a aflat Bihorel, şi-au rezolvat joburi Rittinger Iosif (de la Serviciul de Monitorizare a Instituţiilor Subordonate CJ) şi Cristian Cmeciu (de la Serviciul Juridic), la Primăria Borş – Szallos Nandor şi Wagner Izabella (ambii tot de la SMIS), la Biharea – Forro Eniko (de la Relaţii Internaţionale), la Tămăşeu – Nagy Marta (de la Urbanism), la Sânmartin – Laura Butiri (de la Resurse Umane), iar lista ar putea continua.

Practic, cine a avut o pilă a pus-o la treabă ca să nu rămână pe drumuri, pentru că în sectorul privat, evident, n-a vrut nimeni să plece…

 » sursa: ebihoreanul.ro


Distribuți acest articol