Știrea Zilei

Marcel Ciolacu: „Și eu și colegii mei din PSD am luptat și vom lupta mereu pentru bunăstarea românilor”

Marcel Ciolacu a fost întrebat de un internaut de ce ar trebui să ne intereseze de alte țări când ”noi suntem vai de noi”.

Internaut: Ca de obicei, în loc să vă gândiți la România, vă gândiți la alte țări… Ce ne interesează pe noi de ruși când noi suntem vai de noi??! Numai trădători falși și lași avem în Guvern. 

Marcel Ciolacu: România este alături de întreaga Europă și de SUA în răspunsul (corect) pe care-l dă unui stat agresor. Restricțiile au fost necesare tocmai ca să încheiem acest război, care destabilizează toată lumea! Și eu și colegii mei din PSD am luptat și vom lupta mereu pentru bunăstarea românilor: prin toate măsurile pe care le-am adoptat până acum am ajutat pensionarii, salariații și copiii români. Acum, suntem la guvernare ca să propunem soluțiile de care au nevoie românii.

Sancțiunile internaționale la adresa Rusiei sunt absolut necesare. Tăierea surselor de bani pentru oligarhii lui Putin este obligatorie. Niciun leu, niciun euro nu trebuie să finanțeze războiul lui Putin!

Dar nicio țară europeană nu a sancționat angajații companiilor producătoare care au reprezentare în mai multe state, cum sunt, de exemplu, cei 2.500 de angajați români ai TMK Artrom din Slatina, în cazul cărora, de mai bine de două săptămâni, nu s-a găsit nicio soluție! Oamenii nu sunt plătiți, producția stagnează și toate contractele de care depind companii importante din industria românească au ajuns sub un mare semn de întrebare.

Back to top button