Magazin

Marcel Ciolacu se crede în campanie electorală – Susține că prioritatea unu a PSD este eliminarea pensiilor speciale

Campania electorală a început pentru Marcel Ciolacu, deși alegerile vor fi în anul 2024. Liderul PSD susține că prioritatea unu a partidului pe care îl conduce este eliminarea pensiilor speciale. Marcel Ciolacu uită probabil că este la guvernare, iar PSD împreună cu PNL au majorat pensiile speciale, în loc să le elimine.

Iată ce a spus liderul PSD:Din punctul nostru de vedere, prioritatea unu sunt pensiile speciale şi aşteptăm, împreună şi cu Ministerul Justiţiei, să găsim forma constituţională ca acest capitol cu pensiile speciale să fie închis odată pentru totdeauna, în România.”

În România sunt aproximativ 10.000 de pensii speciale mai mari decât salariului președintelui. Aceste pensii speciale se apropie în medie de 20.000 de lei pe lună. Un calcul elementar ne arată că anual plătim aproximativ jumătate de miliard de euro, iar suma crește de la an la an, datorită PSD și PNL.

SUMA este imensă, iar din acești bani se puteau construi spitale, școli sau autostrăzi. În România avem un milion de români care au o pensie lunară de aproximativ 1.000 de lei, deși au muncit o viață întreagă.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button