Politică

Marcel Ciolacu revine cu promisiuni: „România are nevoie de o reformă administrativă rapidă”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat , că România, în acest moment are nevoie de o reformă administrativă rapidă. El a arătat că toată lumea a vorbit despre reforma în administraţie, întrebând câţi oameni pleacă, dar nu are niciun punct forte această întrebare.

Marcel Ciolacu le-a spus studenţilor că vrea să le vorbească despre perspectiva reformei administrative.

Iată ce a declarat acesta: „Întotdeauna noi, politicienii, am vorbit de reforme când ne-a căzut nouă bine, când credeam noi că ne va aduce un avantaj politic sau când credeam noi că atunci nu vom deranja foarte multă lume. Total fals. Despre reforme, mai ales despre reforma administraţiei, trebuie să vorbeşti atunci când are nevoie societatea de această reformă. România, în acest moment, are nevoie de o reformă administrativă rapidă”.

Ciolacu mai susține că trebuie să ţinem ritmul cu reformele impuse de Uniunea Europeană

Şeful Executivului a mai afirmat că ”marea problemă a României, în schimb, şi a noastră personală, indiferent dacă suntem în administraţie centrală, locală sau societatea civilă sau în şcoală este rapiditatea cu care ne dezvoltăm”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Deci, daca romanii, prin filmarile lor, va dau de gol ca nu ati doborat nici o drona sau racheta e de rau pentru ca nu mai puteti minti ca ati doborat 29 de drone din 30, 15 rachete din 17, etc.
    Cred ca e timpul sa recunoasteti adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button