Politică

Marcel Ciolacu pleacă la Bruxelles să afle măsurile de austeritate impuse României

Surse politice apropiate de guvern susțin că premierul Marcel Ciolacu trebuie să meargă la Bruxelles să primească setul de măsuri pentru ordonanța austerității. Guvernanții susțin că avem nevoie de taxe și impozite mărite pentru a obține creșterea deficitului în 2023 și 2024.

Marcel Ciolacu vinde suveranitatea economiei naționale pentru a-și asigura finanțarea campaniei electorale de la buget.

Își va finanța campania cu 1 sau 2 puncte procentuale din PIB, circa 30 de miliarde de lei, mai exact cu cât îi va permite Comisia Europeană să crească deficitul bugetar.

Spirala datoriei externe va duce inevitabil la intrarea României în incapacitate de plată din cauza dobânzilor colosale.

Alianța pentru Unirea Românilor a anunțat că va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Marcel Ciolacu imediat după începerea sesiunii parlamentare. Acțiunea AUR are drept scop oprirea politicii antinaționale promovată de coaliția PSD-PNL și eliminarea actelor normative promovate de guvernele conduse de Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu prin care sunt amenințate cu falimentul mii de companii românești din construcții și agricultură.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button