Politică

Marcel Ciolacu – despre Azilele Groazei: „Acele imagini nu erau din Voluntari”

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre campania electorala din Bucuresti, sustinand ca Nicusor Dan nu are nicio sansa in fata Gabrielei Firea.

Iată ce a spus acesta: „Din punctul meu de vedere, va castiga Gabriela Firea Primaria Generala. De aproape 10 ani locuiesc in Bucuresti, nu vad niciun motiv de ce l-ar vota pe Nicusor Dan. Eu nu vad. Pentru cele 25 de barcute. Ma uitam, si-l invoc iar pe Baluta, a facut cu Universitatea de Medicina si Farmacie parteneriat, cu Spitalul Universitar, cu Institutul Nasta… Asta face un manager. Eu nu am auzit de o intalnire a primarului actual cu primarii de sector in ceea ce priveste Bucurestiul”

Premierul a  precizat ca nu stie daca Piedone se va retrage din cursa electorala, asa cum s-a vehiculat in ultima vreme.

Despre asocierea Gabrielei Firea cu „azilele groazei”, Marcel Ciolacu a declarat ca „s-a dovedit ca nu a avut nicio implicare directa. Acele imagini nu erau din Voluntari, erau din alta comuna. Nu a fost dansa implicata. Nu stii ce face fiecare colaborator, fiecare angajat. A platit. Si-a dat demisia din Guvern”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button