Distribuți acest articol

Marcel Ciolacu a susținut în conferința de presă privind cazul Spitalului Foișor că partidul PSD a depus o moțiune simplă împotriva Ministrului Sănătății Vlad Voiculescu. Această moțiune este una cât se poate de banală și este încă o dovadă la faptul că PSD doar mimează opoziția. Marcel Ciolacu recunoaște că aceste moțiuni simple nu sunt pregătite și nu au nici o valoare.

Moțiune simplă împotriva unui ministru nu obligă Camera Deputaților și Senatul la retragerea încrederii în Guvern. Marcel Ciolacu speră ca această moțiune să ajute partidul să urce în sondajele distruse de absenteismul din ultima perioadă.

Întrebat de un reporter, de ce PSD a venit cu o moțiune simplă și nu cu una de cenzură având în vedere gravitatea acțiunilor din ultima perioadă a acestui minister, Marcel Ciolacu, președintele PSD a declarat:
“Avem voie să depunem doar o singură moțiune de cenzură în timpul unei legislaturi, pe când moțiunile simple, putem depune mai multe chiar și pentru același ministru. Singura moțiune de cenzură pe care avem dreptul să o depunem trebuie pregătită mult mai bine.”


Distribuți acest articol