Politică

Manipularea cu ridicarea MCV-ului – Iohannis face fake news în timp ce corupția duduie în România

Iohannis face fake news în timp ce corupția duduie în România

Vorbim despre un eșec diplomatic al lui Klaus Iohannis. El este cel care se ocupă de politica externă, cel care nu și-a făcut treaba. Iohannis a avut la dispoziție 8 ani de mandat ca să rezolve o problemă minoră și care părea ca și soluționată.

Iată ce a spus Klaus Iohannis: „Astăzi este o zi foarte importantă pentru România, care a făcut un nou pas semnificativ pe calea integrării europene. Mecanismul de Cooperare și Verificare s-a încheiat astăzi pentru țara noastră!”

România nu va întra în Schengen, va exista cică o amânare, asta ca să ne exprimăm frumos. Nu este nici o amânare, este o respingere și o luăm de la capăt, iar o respingere este un eșec major.

Klaus Iohannis susține că România a făcut reformele necesare pentru consolidarea statului de drept și luptă împotriva corupției.

Ce nu spune președintele României este că poți fura cât vrei, justiția din România va prescrie faptele. Dosare de mare corupție sunt închise pe bandă rulantă. Procurorii nu își fac treaba pentru care sunt plătiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button