Incendiul care a cuprins Palatul Administrativ din centrul municipiului Suceava, în care funcționează Prefectura și Consiliul Județean Suceava, a afectat și birourile cu servere și documente secrete gestionate de STS și SRI. Nu este exclusă varianta unei mâine criminale, direct interasată să dispară aceste documente secrete care incriminau mafia ce a cuprins județul Suceava, aflat sub oblăduirea lui Gheorghe Flutur.

Incendiul a fost sesizat prin apel la 112 sâmbătă dimineață, la ora 8.54. Din primele informații se pare că incendiul a fost observat cu întârziere, după ce focul a ars mocnit pentru o perioadă de timp pe latura dinspre fostul hotel Gloria.

Flăcările au distrus în întregime acoperișul clădirii în care funcționează Consiliul Județean Suceava și Prefectura județului Suceava, dar și mai multe birouri de la etajele II și III ale clădirii, inclusiv birourile prefectului și subprefecților.

Incendiul a afectat și mai multe încăperi utilizate de Serviciul de Telecomunicații Speciale și Serviciul Român de Informații, servicii care gestionează comunicațiile și informațiile clasificate secret de stat și secret de serviciu ale instituțiilor din Palatul Administrativ.

Din informațiile pe care le deținem se pare că ar fi fost afectate de incendiu cel puțin trei birouri cu acces limitat, gestionate de STS și SRI, la etajele II și III din clădire. În birourile respective se găseau servere, dar și documente în format letric, care conțin informații cu caracter secret, potrivit Suceava.net.

Județul Suceava a devenit o Sicilie a României și nu ne putem gândi și la această varianță a unei mâini criminale. Mafia lemnului din Suceava, și nu numai, a ajuns să controleze totul în zonă și incidentele violente sunt la ordinea zilei. Oare până unde se mai poate merge așa? Cât timp oamenii cinstiți din cadrul serviciilor de informații mai pot accepta asemenea fapte?

Țara asta are nevoie de o resetare din interior, iar acest lucru o pot face doar oamenii onești stric interesați de viitorul acestei națiunii.