Politică

Lucian Bode nu demisionează după decizia de plagiat – Susține că nişte analfabeţi funcţionali încearcă să îl denigreze

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că moţiunea simplă depusă împotriva sa reprezintă „un atac politic concertat”, iar acuzaţiile de plagiat privind teza de doctorat nu au legătură cu realitatea.

Acesta susține că nişte analfabeţi funcţionali” încearcă să îl denigreze şi îl „răstignesc în piaţa publică.

Iată ce a spus Lucian Bode: „Cei care mă cunosc îndeaproape ştiu că am făcut şcoala la timp şi cu rezultate. În urmă cu 30 de ani, am absolvit unul dintre cele mai bune licee din Sălaj cu profil electrotehnic, iar în urmă cu 25 de ani am obţinut licenţa de inginer ca şef de promoţie la Facultatea de electrotehnică şi informatică din Oradea, cu examen de licenţă 10”.

De neînțeles de ce președintele Klaus Iohannis, promotorul ”României educate”, cel care a proclamat ”toleranță zero față de plagiat”, îl ține încă în brațe pe ministrul de interne, Lucian Bode, în cazul căruia Comisia de Etică a Universității Babeș – Bolyai a pronunțat un verdict clar de plagiat, adică de furt intelectual.

Un plagiat este un plagiat, dovedit deja cu probe clare de jurnalista Emilia Șercan. Bode a furat munca altora atunci când și-a întocmit lucrarea de doctorat în proporție de aproximativ 18%, după cum susține Șercan.

Bode se agață de funcție, se victimizează, acuză comploturi imaginare ale USR și lansează acțiuni ridicole în justiție pentru a apăra ceea ce nu poate fi apărat.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button