Politică

Liviu Dragnea promite „dezvăluiri” despre statul paralel

Intrat într-un mare con de umbră de când a ieşit din puşcărie, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, se victimizează pe Facebook susţinând că e ţinta unei campanii de presă furibundă.

El mai susţine că după alegeri (pe care le cataloghează drept măsluite şi nedemocratice) va începe un serial „despre ce s-a întâmplat cu adevărat în România” din 2009 până în prezent.

Redăm postarea lui Dragnea:

„STATUL PARALEL”, de ieri şi de azi!

Aşa cum aţi văzut în ultimele zile, împotriva mea a pornit o campanie de presă furibundă prin care se urmăreşte acreditarea ideii că, de fapt, eu sunt Statul Paralel!

EU!!!

Şi în buna tradiţie românească, această campanie este alimentată de cei care au fost, şi sunt şi acum, folosiţi şi protejaţi de instituţiile de forţă şi de serviciile secrete din România, şi nu numai. „Păcat, mare păcat!”

Aşa că m-am hotărât că, după ce vor trece şi aceste ALEGERI MĂSLUITE ŞI NEDEMOCRATICE, voi începe un serial despre ce s-a întâmplat CU ADEVĂRAT în România, cu bune şi cu rele, din 2009 şi până în zilele noastre!

Nu istoria selectivă şi securistoidā prezentată în toţi aceşti ani.

Voi vorbi despre foşti şi actuali Preşedinţi, foşti şi actuali Premieri, foşti şi actuali şefi de partide, foşti şi actuali miniştri, foşti şi actuali şefi de servicii secrete, foşti şi actuali lideri politici, ambasade, multinaţionale, jurnalişti, oameni de afaceri etc.

Poate apărea o întrebare firească: de ce n-am făcut-o până acum?

Pentru că de câte ori am vrut să vorbesc şi despre altcineva în afară de Coldea, eram întrerupt sau mi se cereau probe.

Deci, dragi judecători de televiziune, „cinstiţi şi nepătaţi”, vărsaţi în continuare mizeria securistă pe care o mai aveţi.

Eu vă doresc gânduri bune!

P.S. Voi începe, bineînţeles, cu temele prezente: Coldea, Romelectro etc.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button