Recomandarea redacției

Liderul opoziției îl dă în judecată pe Nicu Fălcoi(USR): „Nu sunt drogat, mi-am făcut test. Banii obținuți din proces îi voi dona orfelinatelor”

Deputatul USR Nicu Fălcoi l-a acuzat pe copreședintele AUR, George Simion, că s-ar droga în Parlament. Deputatul USR nu a venit cu nicio dovadă în acest sens, iar George Simion a anunțat că îl cheamă în instanță.

Liderul AUR a făcut un test antidrog la Spitalul Obregia din Capitală pentru a contracara minciunile useriste, susține el.

„Primesc multe mesaje de la oameni necăjiți, de la asociații și centre de copii orfani. Aș vrea să îi ajut dar nu pot. Eu îmi donez 90% din salariul de parlamentar, dar e prea puțin, chiar și cu implicarea multor parlamentari AUR.

Am găsit o soluție de a face rost de bani pentru mulți dintre copii nevoiași! Luăm de la parlamentarii și europarlamentarii români care răspândesc minciuni despre noi. Mergem să îmi fac un test antidrog pentru că am fost acuzat că mă droghez, acuzații lansate de un deputat userist.

Îl voi da în judecată și specific de la început unde vor ajunge banii. Nu îl voi da în judecată doar pe el. Va urma și europarlamentarul lor, Dragoș Pîslaru, care spunea că sunt plătit de ruși.

Îl voi da în judecată dacă nu aduce dovada că sunt plătit de ruși, iar banii vor ajunge la un orfelinat.„, a spus George Simion într-un video postat pe Facebook.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button