Opinii

La parlamentari s-a putut o creștere de 7500 lei – Marius Lulea (AUR): Tot timpul auzim de la guvern că ”NU SE POATE!”

AUR și-a prezentat programul de guvernare și susține că are soluția pentru a rezolva problema salariilor. Vicepreședintele AUR Marius Lulea propune înghețarea absolută a taxelor pe muncă pentru primii 5.000 de lei. Asta înseamnă mai mulți bani pentru români și mai puține taxe pentru stat.

Iată ce a spus acesta: „Tot timpul auzim că: NU SE POATE! S-au obișnuit atât de mult cu această frază încât o repetă automat. Într-o guvernare responsabilă salariații și mediul privat trebuie să fie o prioritate și nu firmele de partid și sinecurile politice.”

Marius Lulea susține că taxele, impozitele și alte contribuții pe salarii vor ajunge maxim 25%, prin acest lucru bugetul de stat nu este afectat negativ, deoarece suma absolută încasată este aceeași iar numărul de angajați la stat cu salariul minim este scăzut.

Vicepreședintele AUR mai spune că acest lucru va avea ca afect imediat creșterea consumului, deci mai multe firme românești care vor încasa bani, deci o economie funcțională. Românii din banii suplimentari vor merge să își cumpere o casă, să ia ceva de la magazin, să petreacă un concediu. Ca urmare a acestor plăti făcute în economia reală statul va încasa 19% , valoarea TVA, dar nu o dată, căci sumele de vor rostogoli de câteva ori pe an în economie.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button