Distribuți acest articol

Presedintele Klaus Iohannis a declarat de la Bruxelles ca este „hotarat” sa faca reforme cu PSD pentru ca „cineva trebuie sa sprijine guvernul in Parlament”. El a atacat din nou USR, pe care i-a numit „crizatori”.

Intrebat cum isi va pune in aplicare reformele, avand in vedere ca noul guvern Ciuca va fi sustinut de PSD in Parlament iar el a acuzat deseori PSD ca blocheaza reformele, Iohannis a inceput sa atace USR.

„Trebuie sa vedem lucrurile asa cum vad si romanii. Trebuie sa se termine criza politica, care nu este despre problemele romanilor. A fost creata de unii care au vrut sa arate cat de importanti sunt si au aratat cat de neimportanti sunt, ca sa spun foarte franc.

Eu mi-am asumat aceste reforme din 2014 si sunt hotarat sa ma implic total ca sa avem o reforma finalizata cu bine in Justitie, avem nevoie de o justitie independenta, dreapta. Legile justitiei sunt asa cum au rezultat pe vremea PSD-ului lui Dragnea, nu putem sa ramanem asa. Avem nevoie de reforma in administratie, in domeniul pensiilor, a salarizarii publice. Aceste lucruri au ramas in nelucrare.

Coalitia care a guvernat pana acum nu a reusit sa rezolve aceste probleme, zilele trecute s-a aratat cine au fost crizatorii. Cei care in loc sa faca reforme au produs crize.


Distribuți acest articol