Justiţiarul fără lege: Un proxenet a fost răpit de acasă de un polițist din Bihor, băgat în portbagaj și „anchetat” dezbrăcat pe un câmp
Distribuți acest articol

Împreună cu rudele unui afacerist salontan călcat de hoţi, poliţistul a intrat peste suspect în casă, l-a târât până la maşină şi l-a îndesat în portbagaj, după care l-a dus la marginea oraşului, l-a bătut şi l-a pus să se dezbrace ca să-l „înmoaie”, doar-doar îşi va da în vileag complicii şi locul în care a ascuns bunurile şi banii furaţi.

Nu e un film cu mafioţi. Incredibila poveste, anchetată discret de aproape doi ani de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, s-a petrecut în Salonta, iar poliţistul, pe nume Marius Ioan Laza, e acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal.

Victima, care a scăpat de „justiţiari” fugind în chiloţi peste câmp, este un personaj deja celebru: proxenetul Hanyecz Attila, condamnat definitiv, chiar săptămâna trecută, la 5 ani de închisoare, după ce a vrut să-şi vândă propria cumnată unui investigator sub acoperire pe care l-a crezut tovarăş de breaslă.

Ca-n sălbăticie

Cazul, după cum a aflat BIHOREANUL, are ca punct de pornire o spargere de locuinţă comisă la sfârşitul anului 2018 în casa unui afacerist salontan, lăsat de hoţi nu doar fără bunuri, ci şi fără o sumă considerabilă de bani. Printre poliţiştii din echipa de anchetă s-a aflat şi agentul Marius Ioan Laza, prieten apropiat cu ginerele şi cu nepotul afaceristului.

Hanyecz Attila, un cunoscut traficant de persoaneAnul trecut, în seara de 2 ianuarie, după ce au chefuit împreună, cei trei au decis să-i prindă pe hoţi după metoda lor. Îmbarcaţi într-o maşină, Laza şi cei doi au „descins” la locuinţa individului pe care îl bănuiau că a dat „pontul” hoţilor: Hanyecz Attila (foto), un cunoscut traficant de persoane, condamnat definitiv săptămâna trecută la 5 ani de detenţie după ce în primăvară încercase să-şi vândă cumnata,

 » sursa: ebihoreanul.ro


Distribuți acest articol