Recomandarea redacției

Jurnalistul Victor Ciutacu către Elena Udrea: „Publică, femeie, lista aia integrală cu jurnaliștii care au luat șpagă de la tine, defalcat”

Elena Udrea a primit o primă condamnare în dosarele penale pentru corupție pe care le are pe rol. Udrea are de executat 6 ani de pușcărie pentru faptele din dosarul ”Gala Bute”. Chiar înainte de luarea deciziei de către judecători, fosta consilieră a lui Traian Băsescu a fugit din România.

Victor Ciutacu are, însă, o altfel de provocare pentru Elena Udrea, față de ceea ce o așteaptă după gratii. Ciutacu îi cere să facă publice numele jurnaliștilor despre care ea spunea că îi plătea ca să scrie de bine despre ea și regimul Băsescu.

”Elena Udrea nu e genul care să-și dea foc, cum a făcut-o sceleratul Bogdan Drăghici. O fi ea spectaculoasă-n gesturi, dar se iubește mult prea mult ca să se autodeterioreze. Da’ un favor, pentru propășirea nației pe care a împărățit-o, îndrăznesc să-i cer: publică, femeie, lista aia integrală cu jurnaliștii care au luat șpagă de la tine, defalcat: cash, consultanță fictivă, contracte cu CNI sau cu firmele beneficiare, donații pe asociații/fundații. Știu că o ai, cred că s-a prescris între timp. În plus, la câți ani ai de executat și mai urmează, contopirea tot acolo te duce…

P.S. Au luat-o, acu’ zic și eu că se poate apuca de scris, are timp”, a scris Victor Ciutacu.

Back to top button