Știrea Zilei

Jurnalistul Silviu Mănăstire a răbufnit: „Nu-i așa că e ceva stricat în capul unora care conduc România?”

Într-o postare pe pagina de Facebook Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire reacționează la informația potrivit căreia controversatul Iulian Iancu ar urma să fie nominalizat la ANRE.

Acesta amintește că Iulian Iancu este autorul și negociatorul legii offshore, „interpusul lui Dragnea, de fapt, prin care au fost îngropate exploatările de gaze de la Marea Neagră”. „Acel Iancu, <<cel care i-a alungat pe americanii>> de la Exxon, americanii care acum sunt cu ochii cât cepele pe România, în plin război cu Rusia, este chemat sa facă politica energetică a țării”, scrie jurnalistul de investigații.

„Încet dar sigur pesediștii de azi o iau pe calea bătătorită in trecutul foarte recent de Dragnea&Comp. Adică, Iulian Iancu autorul și negociatorul legii offshore, interpusul lui Dragnea de fapt, prin care au fost îngropate exploatările de gaze de la Marea Neagră este bun acum de șef la ANRE.

Deci, încă o dată și pentru pitifelnicii din politică, acel Iancu, “cel care i-a alungat pe americanii” de la Exxon, americanii care acum sunt cu ochii cât cepele pe România, în plin război cu Rusia, este chemat sa facă politica energetică a țării. Iar noi, cică, aveam parteneriat strategic cu SUA și vrem protecția totală a NATO.

Nu-i așa că e ceva stricat în capul unora care conduc România?”, scrie Silviu Mănăstire

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button