Opinii

Jurnalistul Robert Turcescu: „Serviciile au pus la cale o operațiune împotriva AUR”

Se cântă prohodul AUR. Că le pleacă oamenii, că nu mai au în sondaje decât scoruri penibile sau, oricum, dincolo de ceea ce visau ei inaintea acestor alegeri. Pe de alta parte, crește în sondaje, în mod inexplicabil pentru unii mai puțin dumiriți în legătură cu politica națională, un partid care nu sărea de 1%-2% până deunăzi: PUSL, struțo-cămila politică patronată de Dan Voiculescu și condusă de Piedone.

Miroase a operațiune de la o poștă! E simplu: îi furi la voturi pe ăia de la AUR și le pui în sacoșa PUSL. Și pentru cine se va mira pe 10 iunie cum de a scăzut așa de tare AUR și a crescut atât de mult PUSL, explicația va fi la îndemână: păi, nu v-am spus noi înainte de alegeri că AUR e pe ducă? Nu v-am arătat noi în sondaje că efectul “Piedone-candidat la PMB” e reflectat în creșterea PUSL? Și toți vor da din cap zicând, da, dom’le, așa e…

P.S: asta cu PUSL s-a întâmplat oarecum intempestiv, după ce “proiectul Șoșoacă-SOS” s-a făcut praf prin apariția lebedei negre numită divorțul Dianei de Silvestru.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button