Politică

Jurnalistul Dan Bucura: „La USR e casa arsă! S-au aliat cu niște relicve politice: Orban și Băsescu”

Iată ce a scris jurnalistul Dan Bucura pe pagina sa de Facebook:

Despre alegeri, la rece:

1- PSD n-a ieșit deloc bine, însă are un talent teribil de a face din negru alb. La București au fost spulberați, iar în țară au pierdut fiefuri tradiționale. De noaptea minții este cazul Slatinei, unde „nea Paul” pare s-o fi făcut lată. Dar partidul roșu nu are emoții pe viitor, electoratul lor bloc fiind în continuare în așteptarea de pomeni electorale.

2 – PNL este marele câștigător al alegerilor. Știu, vor face unii ca dracii. Dar judecați la rece! PNL era cotat acum 3 luni la 12-14 la sută. S-au urcat în cârca PSD, i-au căpușat pe ăia pe metoda puricelui din blana câinelui, iar azi sunt într-o alianță ce are 53 la sută pe țară. Nesperat pentru ei!

3 – La USR e casa arsă! Dacă nu era Nicușor Dan în viața lor, nu făceau nici cele 11 la sută pe țară. Adică ratau intrarea în Parlamentul Europeană. De-asta, Drulă și combinatorii din jurul lui (Nasui, Voiculescu, Ghinea) ar trebui să își facă bagajele. Și-au bătut joc de ideea unui partid nou, curat, care să fie o alternativă pe dreapta. Și s-au aliat cu niște relicve politice: Orban și Băsescu. Deja văd voci importante din USR care cer demisia băiatului cu rangă..

4 – AUR a fost copilul talentat, care a furat startul și riscă să își paradească viitorul. Au crescut față de acum 4 ani, însă mai au multe de învățat, până să emită pretenții. Iar Simion trebuie să priceapă că nu poate fi doar el vioara întâi. Rezultatul lor e un duș rece: mai bun decât acum 4 ani, dar mult sub așteptări.

5 – Șosoacă a fost un balon de săpun. S-a umflat, până a pocnit! Nu poți face un partid pe cârca unuia care zbiară incoerent și îl susțin rușii, iar la noi îl aplaudă interlopii. Suntem totuși o țară civilizată..

6 – Localele au încă hibele lor. Mizeria votului într-un singur tur e una dintre ele. Ea lasă loc de joacă și negociere unor golani politici. A se vedea Tudorache Diamante la sector 1. Ticăloșia asta trebuie oprită!

PS: Mai facem un update peste zi..

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button