Distribuți acest articol

În România există o mafie în spitale care înregistrează majoritatea persoanelor decedate ca bolnavi de covid-19. Diagnosticarea cu coronavirus e o joacă morbidă în România, iar noi cetățenii suntem victimele.

Cel mai grav caz cu putință este al victimei de la Onești care a fost împușcată de polițiștii SAS. Pe lângă faptul că au permis să fie ucise două persoane nevinovate, au mai împușcat și ei una dintre victime.

Familia uneia din victimele de la Onești a acuzat, ieri, că medicii l-au diagnosticat pe bărbat cu coronavirus și l-au predat într-un sac familiei, deși acesta fusese bolnav de coronavirus acum o lună. În urma publicării în spațiul public a fotografiei cu urmele gloanțelor de cauciuc din abdomenul persoanei decedate, ministrul de Interne Lucian Bode a fost obligat să iasă în spațiul public și să recunoască că ageamii de la Bacău au împușcat și victima.

În urma declarațiilor ministrului de Interne doctorii s-au sucit și au recunoscut că victima nu e bolnavă de covid 19. Aici vorbim despre niște abzuri extrem de grave, abuzuri despre care noi jurnaliștii vorbim de un an de zile și suntem tratați cu indiferență de un sistem medical structurat ca o rețea de tip mafiot.

Păi cum să nu avem așa ceva când fostul ministru al Sănătății, Pintea, a fost prinsă cu mită și acum se plimbă liberă. Cum să nu își permită acești medici impostori să ne trateze cu indiferență și să ne arunce pe toți în oala covid-19.

Avem un sistem medical criminal care tratează totul la normă și își bate joc de o țară întreagă de mai bine de un an de zile. Totul pleacă de la ministrul Sănătății, de la Raed Arafat, de la premier și președinte. Acești indivizi și-au luat o țară la bucată pe nume România pe care o stăpânesc după bunul plac.

Noi nu mai avem libertăți și drepturi cetățenești. Cetățenilor României li s-au încălcat toate drepturile fundamentale ale omului sub spectrul acestei pandemii de covid 19. Cât mai suportăm?


Distribuți acest articol