PoliticăRecomandarea redacției

Ion Iliescu: Mircea Geoana s-a purtat ca un ”prostănac”

Ion Iliescu l-a făcut”prostănac” pe Mircea Geoană în plină ședintă a grupului senatorial PSD. Spre stupoarea asistenței, la un moment dat, când se discuta un subiect legat de situația parlamentară a PSD, Ion Iliescu a spus că „Mircea Geoană s-a purtat ca un prostănac între cele doua tururi de scrutin ale prezidențialelor, când s-a dus prin țară și a spus că UDMR va fi alături de PSD la guvernare”.

Ion Iliescu a apreciat că aceste afirmații ale lui Mircea Geoană au dus la pierderea unui număr important de voturi în Transilvania, ceea ce, în final, a însemnat pierderea alegerilor prezidențiale de către Adrian Năstase.

Ion Iliescu a fost cel care a pornit distrugerea României însă ca om politic era imbatabil. A avut dreptate. Mircea Geoană a reușit să piardă la rândul său alegerile prezidențiale prin deplasările secrete la Moscova în 2009 și celebra vizită la Sorin Ovidiu Vântu. Acum acest individ vrea să ne păcălească din nou cu o candidatură la prezidențiale. Acest întreținut al sistemului vrea o bătrânețe liniștită la Cotroceni pe banii noștri, de parcă nu ne-a fost de ajuns acești opt ani cu dulapul Iohannis.

Mircea Geoană este fiul generalului comunist Ioan Geoană, individ venit pe tancurile bolșevice în România în al doilea război mondial. De atunci această familie suge sângele poporului român și nu se mai satură.

1 comentariu

  1. Da’ ce-ati vrea sa sugeti si voi… Dar voi sa o sugeti cu masura… Voi promiteti ca o sa va saturati de supt . E singura diferenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button