Politică

Ion Cristoiu îl laudă pe George Simion: „Este unul dintre puținii politicienii sinceri, încă nu s-a preacurvit la clișeele tipice politicienilor români”

George Simion este unul din puținii politicieni români sinceri este concluzia trasă de jurnalistul Ion Cristoiu, după interviul realizat cu președintele AUR.

În opinia veteranului presei românești, AUR este o opțiune pentru foarte mulți români, asta dacă nu cumva formațiunea va fi împiedicată să apară pe buletinul de vot de către coaliția PSD-PNL.

„George Simion este unul dintre puținii politicienii sinceri, încă nu s-a preacurvit la clișeele tipice politicienilor români

AUR este un brand și dacă nu este scos de pe buletinul de vot, foarte mulți români îi vor vota”, a spus Cristoiu la finalul interviului difuzat sâmbătă.

Jurnalistul a lăudat AUR pentru inițiativa pan-europeană de a propune un pact al partidelor prin care să n-o voteze pe Ursula von der Leyen.

Despre actuala șefă a Comisiei Europene, Cristoiu a spus că este „această Stalina, care întruchipează în rândul cetățenilor din UE ce este mai rău la această uniune. Ea este cea care a făcut contracte iresponsabile, chiar și dubioase, cu vaccinul. Ea este cea care țărilor UE să-i dea ei să dezlegare să facă contracte privind muniția dedicată Ucrainei”.

Reamintim că acum două săptămâni, AUR a propus o alianță suveranistă împotriva Ursulei von der Leyen.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button