Un miliard de euro furat de partide de la români prin subvenții și deduceri electorale – CURIERUL ROMÂNESC
Distribuți acest articol

Eșecul PNL nu vine din interiorul partidului ci din exteriorul său, fie că vorbim despre președinte, fie că vorbim de groparii PDL, cei infiltrați în PNL și care acum vor prăbuși și acest partid.

Prostul renume, aroganța și ura pe care românii o poartă către cel care ar trebui să le fie președinte au dus la eșecul PNL și obținerea unui scor rușinos de doar 25%.

Iohannis poartă întreaga vină a colapsului PNL la alegerile parlamentare din 2020.

Implicarea cetățeanului de la COTROCENI nu a fost deloc bine văzută de către români, care doresc un președinte al tuturor, nu doar un președinte al lui și al partidului care le generat după expulzarea din viața politică a lui Antonescu.

De 30 de ani românii nu au avut un președinte al lor.

Vocea poporului a fost auzită doar de către partidul AUR, cel care a știut să se pună în fața nemulțumirilor generale și să ia o poziție de luptă împotriva actualului sistem politic.

Iohannis nu a încercat deloc să fie reprezentantul românilor ci doar a lui personal și posibil a unui grup de interese atașat.

După șase de ani de domnie nu are nici o realizare notabilă, nici un proiect de țară care să fie implimentat. Iohannis a pus la dispoziție în mod permanent doar lozinci, ajutat de către o parte importantă a presei din România, acea presă obișnuită să slugărnicească.

Guvernul liberal nu a făcut multe greșeli în această perioadă dar președintele a făcut numai greșeli. Orice ar fi fost bine făcut de către ORBAN venea Iohannis și strica tot. Asta nu înseamnă că Orban a fost un premier bun, va putem spune că nu prea a fost din moment ce absorția fondurilor europene este aproape zero iar investițiilor realizate de către stat sunt ca și inexistente.

Așa s-a ajuns ca un partid ce avea șanse de 40% în opțiunea de vot să obțină doar 25% la urne. Președintele are marele merit că a demobilizat pe români și i-a convins să nu vină la vot, asta dacă nu vorbim de acei 10% care au venit convinși că partidul AUR este singura opțiune reală la actuala clasă politică.

Ajutorul venit din partea lui Iohannis în timpul campaniilor electorale nu a fost în realitate nici un ajutor ci doar un blestem al unui prost care nu este prost destul dacă nu este și fudul.

Împăratul este gol, nimeni nu îl iubește, Iohannis ocupă această funcție pentru simplul motiv că a concurat cu Viorica Dăncilă, un blat pe față. PSD este partidul care ni l-a pus pe cap pe Klaus Iohannis, președintele fără realizări și care urmează calea lui Băsescu de implicare în politica internă, încălcând astfel constituția țării.


Distribuți acest articol