Președintele vremelnic al României, Klaus Iohannis, s-a discreditat total în fața națiunii prin etichetarea cetățenilor ca extremiști, xenofobi și antisemiți. Nici un șef de stat nu avut tupeul de a-și batjocori poporul la nesfârșit cum a făcut-o Klaus Iohannis. Președintele care ne-a promis România educată ne lasă cu toaleta în fundul curții, cu școlile închise și cu sute de mii de copii fără acces la școală.

Iohannis este singur preșdinte al României cu zero realizări, președintele care nu a avut un proiect de țară, omul care ne-a oferit propagandă ieftină prin unitățile de propagandă ale securiștilor din presă. Iohannis este un președinte care a venit de nicăieri și se duce spre nicăieri. Pe zi ce trece devine un președinte ce va fi aruncat la groapa de gunoi a istoriei împreună cu Iliescu, Constantinescu și Băsescu. Serviciile de Informații nici nu îl mai informează. Se așteaptă finalul de mandat pentru ca șleatha de mafioți să fie aruncată în ghereale DNA.

Îi place să mintă grosolan, la fel ca predecesorul său, și nu se sfiește să folosească etichete mizerabile ce nu își au locul într-o democrație. Noi nu uităm cum eram făcuți românii golani, huligani, viermi de Iliescu, Băsescu și acum fasciști, teroriști, extremiști, antisemiți de către Klaus Iohannis și Dan Barna. Când ei apelează la un astfel de discurs al urii și dezbinării înseamnă că se apropie sfârșitul carierei lor politice. Începe veritabila apropiere de groapa de gunoi a istoriei, unde au ajuns toți politicienii trădători de țară. La aceste alegeri românii au trimis la groapa de gunoi a istoriei un fost șef de stat și doi premieri. Asta se va întâmpla și cu Klaus Iohannis, Dan Barna, Dacian Cioloș și Florin Cîțu.

România e a nostră. Voi existați doar cât aveți o funcție în stat. Iohannis, nici nu știi, cât de mic începi să fii!