Iohannis, Ciolacu și slugile lor din justiție fac dosare la comandă împotriva AUR

Parchetul General a clasat dosarul în care s-au efectuat cercetări in rem în legătură cu afirmaţia prin care AUR era acuzat că a minimalizat Holocaustul.

,,Dacă nu-ți place un partid, e simplu, nu-l votezi!
Dacă ești politician și nu-ți place un partid care îți face concurență, ai la dispoziție arta de a combate ideile și proiectele care te deranjează.

Când însă pui în mișcare un întreg mecansim mincinos și ticălos cu scopul de a-ți distruge adversarul, asta poate fi numit terorism politic!

Vă mai amintiți povestea cu minimalizarea Holocaustului, pusă în cârca AUR? Și acum Știrea esențială: dosarul AUR – mult zgomot, ca apoi să ajungă la clasare. Fapta nu exista!
Rămâne deci întrebarea: cine răspunde pentru terorismul politic?”, a scris jurnalistul Răzvan Dumitrescu pe pagina emisiunii Subiectiv.

După patru luni de cercetări, Parchetul General a închis acest dosar, pe motiv că „fapta nu există”.

,,Cu referire la solicitarea adresată instituţiei noastre, vă comunicăm că, în dosarul care face obiectul cererii dumneavoastră, prin Ordonanţa din 18 aprilie 2022, a fost dispusă soluţia clasării în considerarea faptelor, respectiv in rem, sub aspectul infracţiunii prev. de art.6 alin.1 din OUG nr. 31/2002, constatându-se incidenţa cazului care împiedică punerea în mişcare sau exercitarea acţiunii penale prevăzut la art.16 alin.1 lit.a) Cod de procedură penală (fapta nu există)”, se arată într-un răspuns al Parchetului General la solicitarea Agerpres.

Pe 6 ianuarie, Parchetul General s-a sesizat din oficiu şi a deschis un dosar penal în legătură cu un comunicat de presă emis pe 3 ianuarie 2022 de partidul AUR, intitulat ‘Experimentele ideologice asupra copiilor din România trebuie să înceteze!’, în care au fost efectuate cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. de art. 6 alin. 1 din OUG nr. 31/2002, respectiv în varianta – minimalizarea în mod evident, prin orice mijloace, în public, a Holocaustului ori a efectelor acestuia.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Românii nu găsesc cele 60 de miliarde de euro luate de Iohannis
Next post Tudor Chirilă: Adevăratul dușman al României este Klaus Iohannis