Știrea Zilei

Iohannis a mințit poporul – O dronă rusească chiar a căzut în România – Ministrul Apărării este la fața locului

Ministrul Aprării, Angel Tîlvăr, a recunoscut miercuri că bucăţi dintr-o dronă rusească au fost găsite pe teritoriul României. Declarația ministrului vine după ce toate autoritățile, de la Ministerul Apărării, până la președintele Klaus Iohannis, au negat ferm că vreo dronă trimisă de ruși împotriva porturilor ucrainene de la Dunăre ar fi căzut pe teritoriul României

Iată ce a declarat acesta: „Noi am acoperit o zonă foarte mare, inclusiv zona despre care au fost discuţii în spaţiul public şi confirm că s-au găsit bucăţi care ar putea fi o dronă.

Ministrul a spus în declarația anterioară că „avem control total asupra spaţiului nostru naţional

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

 1. Ciudat…: timp de 2 zile „nu a cazut nici o drona pe teritoriul Romaniei” si, in a treia zi, apar niste resturi de drona ruseasca care, cica, ar fi zburat la altitudine mica si nu a fost depistata de radar, drona care s-ar fi defectat si a cazut, dupa care ar fi luat foc combustibilul din ea.

  Eu cred ca acele resturi, daca exista, au fost duse acolo de ucraineni, au aruncat peste ele niste combustibil de drona si le-a dat foc…
  Nu puteau sa provoace si o explozie ca sa para real pentru ca ar fi fost ciudata o explozie in zona dupa 2 zile de la presupusa cadere a dronei.
  In imaginile aratate de ucraineni se vedea o explozie…
  Cum sa nu gasesti, timp de doua zile, zona unei explozii si apoi, in a treia zi sa gasesti niste resturi arse si fara urme de prabusire sau de explozie?
  Probabil ca imaginile erau trucate. Motivul e simplu: provocarea intrarii in conflict a NATO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button