Oamenii mor numai de covid-19 dacă ne luăm după Vlad Voiculescu: „Unele operații ar putea fi amânate”

Vlad Voiculescu obligă toate spitalele să se concentreze pe tratarea pacienților cu Covid-19, iar urgențele non-Covid să fie preluate de alte spitale de cronici. Acesta a precizat că este vorba de spitalele cu specialități precum Ortopedie, ORL, Urologie sau Chirurgie

Ministrul Sănătății a anunțat „concentrarea tuturor forțelor în perioada următoare pe îngrijirea pacienților cu Covid-19. Asta, da, ar putea să însemne amânarea unor operații elective, unor proceduri elective, asta ar putea să însemne că anumite spitale, respectiv anumite secții, o anumită parte a resurselor umane vor fi concentrate pe tratamentul pacienților cu Covid-19”.

Vlad Voiculescu a mai spus duminică, într-o conferință de presă, că urgențele de patologie non-Covid vor fi direcționate către alte spitale „care până în prezent nu au oferit îngrijire de urgență. Cu alte cuvinte, anumite spitale de cronici, deși au baza umană și materială pentru îngrijirea urgențelor nu au făcut-o intotdeauna. Va trebui un efort din partea acestor spitale”. susține Voiculescu.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Ministrul Educaţiei recunoaște un eșec total: „2% din testele antigen rapide au fost folosite în școli”
Vă blestem să ne iubiți! – CRITICII.RO Next post Vă blestem să ne iubiți! – CRITICII.RO