Magazin

În cadrul controlului la fabrica HS Timber, George Simion a găsit camioane încărcate neregulamentar cu material lemnos

O delegaţie de parlamentari ai Alianţei pentru Unirea Românilor a vizitat fabricile de prelucrare a lemnului din Alba şi Covasna. În cadrul controlului parlamentar efectuat în interiorul fabricii HS Timber din localitatea Reci, judeţul Covasna, au fost identificate trei masini cu încărcătură neconformă din punct de vedere legal, spune partidul.

La inspecţia parlamentară au participat preşedintele AUR, George Simion, deputatul AUR, Dan Tănasă, avocatul Gheorghe Piperea şi Tiberiu Boşutar, activist de mediu.

La sesizarea făcută de parlamentarii AUR, Poliţia din Covasna a constatat neconcordanţe în privinţa încărcăturii la mai multe autocamioane. În urma verificării camioanelor din curtea HS Timber s-a putut constata că fotografiile care trebuia să însoţească în mod obligatoriu încărcătura erau neconforme. Un al treilea camion a folosit un aviz pentru lemn de fag, deşi transporta material răşinos, pentru care nu avea acte.

În urma sesizării făcute de reprezentanţii AUR, companiile găsite cu nereguli ar putea fi sancţionate de către instituţiile abilitate. În cazuri de contravenţii grave, sancţiunile pot merge până la confiscarea camioanelor.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button