Distribuți acest articol

Un număr de 259 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în cuantum total de 40.000 lei, au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de către poliţiştii IPJ Ilfov şi cei locali, informează Prefectura Ilfov.

Potrivit sursei citate, 256 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 35.000 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, pentru organizarea de activităţi în spaţiu public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicţii/restricţii şi pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie.

Conform raportării Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, în cadrul misiunilor derulate în cursul zilei de joi au fost verificate 273 de societăţi comerciale şi 187 de mijloace de transport persoane. De asemenea, au fost legitimate 3.154 de persoane în ceea ce priveşte respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse.

Curtea de Apel București a decis că masca nu e obligatorie afară în spațiile publice, dar sentința nu e definitivă și poate fi atacată cu recurs. Dacă decizia Curții va rămâne definitivă amenzile vor putea fi anulate în instanță.


Distribuți acest articol