Politică

Guvernul a devenit neîncăpător – Ciucă confirmă că sunt prea puține scaune de ministru – UDMR nu prinde rotativa

Guvernul s-a aglomerat. PSD și PNL au prea mulți politicieni și prea puține scaune de ministru. Premierul Nicolae Ciucă susține că nu există discuții în coaliție pentru a fi luat un minister celor de la UDMR. Totuși, el arată că în cazul în care UDMR va dori să părăsească guvernarea este ”decizia fiecărui membru al coaliției”.

Iată ce a spus premierul: “Nu s-a procedat la nicio abordare formală, nu a fost semnată nicio hârtie. nu sunt în negocieri în acest moment, sunt doar discuții. Nu este nimic formal Este decizia fiecărui membru al coaliției. Eu cred că UDMR ca și PSD trebuie să găsim împreună aceea soluție care a fost agreată de toată lumea și nu pentru cineva anume, pentru un minister anume, ci soluția corectă pentru România.

Aminitm că în această lună ar trebui ca PSD să preia funcția de premier prin Marcel Ciolacu, dar surse politice apropiate de guvernare susțin că PNL și Klaus Iohannis nu sunt pregătiți pentru acest pas. Cel mai probabil vom asista la o nouă criză politică unde românii vor fi singurii care vor suferii.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button