GuvernPolitică

Grindeanu, soluții pentru pasagerii trenurilor blocate pe câmp, în căldură: Să stea bine cu hidratarea

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, are soluții pentru pasagerii trenurilor blocate pe câmp, în căldură: „Să stea bine cu hidratarea”! Miercuri, un tren plecat de la Târgu Jiu la București a rămas blocat timp de patru ore pe un câmp. Pasagerii nu au primit nici apă, nici explicații. Potrivit Antenei 3, mulți dintre pasageri au pierdut avionul.

Grindeanu: „Să stea bine cu hidratarea”

Întrebat ce ar trebui să facă cei care sunt nevoiți să meargă cu trenul în aceste condiții, ministrul Transporturilor a afirmat: „Nu pot decât să le dau sfaturi, să aibă grijă, să fie… Nu sunt medic, dar eu cred că în perioada asta e bine să aibă… să stea bine cu hidratarea, dacă vreți, să aibă… cum avem  cu toți, indiferent de unde lucrăm, pe perioadă de caniculă, trebuie să fii atent. Așa, pot să spun că și un pieton, dacă merge pe trotuar, trebuie să aibă grijă. Toți trebuie să avem grijă”.

Sorin Grindeanu a mai declarat că măsurile care trebuie luate în caz de caniculă trebuie anunțate de directorul CFR Călători,  Traian Preoteasa. 

Anul trecut, PSD avea o reacție cu totul diferită, când un tren a rămas blocat timp de nouă ore pe un câmp: „Dacă am trăi într-o Românie normală şi educată, şi tu, Florin Cîţu, şi Drulă şi şeful CFR eraţi astăzi acasă”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button