Politică

Goana după bani la guvern – AUR se opune categoric majorării de taxe în construcții, agricultură, horeca și IT

Marius Dorin Lulea susține că partidul AUR se opune categoric majorării de taxe în construcții, agricultură, horeca și IT. Mai mult, acesta susține că goana disperată după bani a guvernului pune în pericol unele dintre cele mai performante ramuri ale economiei din România.

Iată ce a declarat acesta: „Protestele anunțate în perioada imediat următoare de organizațiile profesionale și sindicatele din domeniu sunt pe deplin justificate, având în vedere pericolul iminent de intrare în faliment care amenință o parte dintre companiile din domeniu.

Este momentul ca reprezentanții mediului de afaceri și angajații din domeniu să își spună punctul de vedere! Acest guvern nu înțelege decât vocea străzii, iar cei care muncesc și susțin bugetul României trebuie să își susțină drepturile acum, cât nu e prea târziu.

Marius Lulea a mai spus că „guvernul transferă din nou pe umerii românilor și a mediului privat povara propriei incompetențe. În loc să reformeze aparatul de stat și să taie din costuri acolo unde acestea nu se justifică, actuala coaliție preferă să trimită nota de plată exact către companiile care susțin de ani de zile bugetul național prin taxele și impozitele pe care le plătesc˝

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button