Distribuți acest articol

Deputatul AUR, Gianina Șerban, a afirmat despre coaliția de guvernare că se zbate în mizerie și se face vinovată de victimele de la Matei Balș prin protejarea lui Vlad Voiculescu.

Astăzi a fost prima ședință în plen a Camerei Deputaților cu adevărat importantă, în care s-a dezbătut moțiunea simplă împotriva ministrului sănătății.

Am constatat cu stupoare mizeria în care se zbate coaliția de guvernare, o mizerie care nu va scăpa poporul român de suferință.

Pe lângă faptul că ni s-au alocat doar 6 minute pentru a exprima punctul de vedere al AUR, ni s-au furat două, la încheierea dezbaterilor s-a intervenit pe procedură, solicitându-se votul asupra moțiunii.

Surpriză! Președintele de ședință, această minunată doamnă a USR, Prună, a declarat ședința închisă. De ce? Simplu: nu aveau la vot parlamentarii PNL și pe toți ai USR! Fără aceștia, puterea ar fi fost în minoritate, moțiunea ar fi fost adoptată, iar Voiculescu ar fi putut deveni istorie!

Ne aducem aminte de prima ședință de plen, în care, dupa ce dl. Feodorov, deputat AUR, în calitate de președinte de ședință a închis lucrările, acești “lucrători” ai poporului, prin forța numerică au redeschis ședința și l-au pus in fruntea Camerei pe Orban.
La ei se poate, au dreptul.

Acești lucrători, au “lucrat” din nou poporul, lipsind de la muncă!

Le spun doar trei cuvinte: “21 oameni morți”!

Asta e România normală, fără hoție?


Distribuți acest articol