Distribuți acest articol

Deputatul AUR de Ilfov, Gianina Șerban, invită cetățenii din Bragadiru și Găneasa să se implice și să candideze pentru primărie sub platforma politică Alianța pentru Unirea Românilor.

„Sunt azi aici în calitate de deputat al AUR în Ilfov, cu un mesaj pentru cetățenii județului. După cum știm cu toții, în urma evenimentelor din ultimul timp, funcția de primar al orașului Bragadiru a rămas vacantă.

Din păcate, acestă situație se va repeta în mai multe localități din Ilfov și din țară, datorită unor probleme de natură penală a edililor sau a stării de incompatibilitate stabilite de ANI. La fel, Găneasa este în aceeași situație, fără un primar, evident din alte motive.

AUR, fiind o platformă a cetățenilor ce doresc resuscitarea administrațiilor locale, îi invită pe toți cei care își doresc un oraș în adevăratul sens al cuvântului, pe toți cei care consideră că pot face față cu brio unei asemenea provocări, să iasă la suprafață, să-și spună cuvântul, și de ce nu, să fie candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la funcția de primar al orașului Bragadiru.Vă invităm să descărcați criteriile de selecție a candidatului și etapele ce le vom parcurge împreună pentru a reuși să dăm localității noastre un viitor. Interviul final va avea loc la urne!”, este mesajul deputatului AUR de Ilfov, Gianina Șerban.


Distribuți acest articol