Distribuți acest articol

George Simion, liderul AUR, a transmis un mesaj clar tuturor celor care în aceste zile au catalogat moțiunea de cenzură o alianță între AUR și USR-PLUS. George Simion clarifică faptul că românii nu i-au trimis în Parlament pentru asemenea alianțe.

Nu există nicio șansă, în viitor, să facem o alianță politică, în sensul de a guverna: nici cu USR, nici cu PSD”, a precizat

„Votăm orice moțiune”, a răspuns George Simion când a fost întrebat dacă votează moțiunea de cenzură a PSD-ului.

„Dacă USR vrea să își dea jos Guvernul, nu e treaba noastră: un nou Guvern va fi instalat doar cu votul unei majorități, iar în PNL acum sunt mai multe tabere, greu de crezut că se vor mai împăca”, a declarat George Simion.

“Suntem de acord cu varianta alegerilor anticipate. Vrem să mergem pană la capăt. O opţiune în cazul în care unii parlamentari vor încerca să se agaţe de scaune şi nu sunt dispuşi să meargă până la capăt cu alegerile anticipate este crearea unui guvern de specialişti care eventual să respecte proporţia ponderii din Parlament. (…) Noi nu vrem să ajungem la guvernare, pentru că în acest moment ponderea parlamentară nu ne permite. (…) Susţinem orice moţiune de cenzură şi orice acţiune serioasă care duce la înlăturarea din funcţie a lui Florin Cîţu, dar asta trebuie să se întâmple acum. E pe masă moţiunea, nu mai trebuie tergiversată de nicio forţă politică”, susține George Simion.


Distribuți acest articol