Politică

George Simion spulberă fake news-urile: „Vrem să guvernăm singuri. Ținta AUR este de a ajunge pe primul loc la alegeri”

George Simion, liderul partidului AUR, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că ținta partidului este de a ajunge pe primul loc la alegerile din anul 2024.

Iată ce a spus acesta: „Vor mai apărea partide politice care vor trece pragul electoral. Ținta noastră este să luăm un scor record la următoarele alegeri, de 50%+1. Vrem să guvernăm singuri. Credem că un scor bun la alegerile europarlamentare ne va propulsa spre câștigarea alegerilor parlamentare. Să fim buni la europarlamentare înseamnă să fim pe primul loc. Asta este ținta noastră. Vrem între 12 și 15 europarlamentari, pentru a putea forma viitoarea majoritate la nivelul Parlamentului european”

În ceea ce o privește de Diana Șoșoacă, liderul AUR spune că este o persoană care „se zbate și are dreptate în multe privințe”.

„Am creat o formațiune politică și o să arătăm coridoarele puterii de fiecare dată când vom avea ocazia. Vom arăta blaturile care se fac, că asta ne-a adus până la acest scor.

Parlamentul este plictisitor. Am depus peste 160 de inițiative legislative, iar multe au fost respinse”, a mai spus liderul partidului AUR.

Alegerile europarlamentare în România sunt primele din anul electoral 2024. Anul viitor urmează să se desfășoare și localele, parlamentarele și prezidențialele.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button