Opinii

George Simion – mesaj pentru Bode și Iohannis: „Ocupați-vă de țară, unde românii nu mai fac față scumpirilor, și renunțați la aranjamentele stupide făcute cu străinii”

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a anunțat astăzi că România este pregătită să primească migranți din Afganistan. Decizia este una surprinzător de rapidă, fără să consulte opinia publică, asumându-și în numele României această poziție și la Bruxelles!

Liderul AUR, George Simion a reacționat la această veste și cere Guvernului și președintelui Iohannis să nu se aventureze pe această cale fără ieșire și să nu importe conflictele pe care nu România le-a provocat!

„Lucian Bode anunță că România e pregătită să primească migranți din Afganistan și, fără să consulte opinia publică, spune că își va asuma în numele României această poziție și la Bruxelles!Cer din nou Guvernului și președintelui Iohannis să nu se aventureze pe această cale fără ieșire și să nu importe conflictele pe care nu România le-a provocat! Ocupați-vă de țară, unde românii nu mai fac față scumpirilor, și renunțați la aranjamentele stupide care îi vor aduce României doar probleme și costuri pe care nu o să fiți în stare să le gestionați!”, susține liderul AUR, George Simion.

Back to top button