Victorie obținută de George Simion: școlile se vor deschide în data de 8 februarie
Distribuți acest articol

George Simion a declarat că în anul 2024 partidul AUR va fi cel care va conduce Românie și că la acest moment este mai preocupat de organizarea internă a partidului decât de acțiunile de dezinformare care vin dinspre o parte a presei din România.

“Nu prea sunt atent la ceea ce spun televiziunile din România. La momentul de față sunt mai preocupat să mă ocup de organizarea internă a partidului și am redus expunerea publică pentru a putea face acest lucru.

Nu mă las influențat de către presă și am o agendă proprie, nu cea pe care ar dori o parte din jurnaliști să mi-o inducă. Atacurile asupra membrilor AUR mă lasă rece deoarece toți românii știu deja că de vină pentru eșecul ultimilor 30 de ani sunt PSD și PNL și în nici un caz partidul pe care îl conducă alături de Claudiu Târziu.

Chiar mă miră faptul că la momentul de față problema principală a presei este un partid nou, aflat în opoziție, care nu s-a aflat niciodată la putere, care este format din oameni noi ce nu au mai făcut niciodată politică. Nu vi se pare suspect acest lucru?

În anul 2024 partidul AUR va conduce România și trebuie să fim pregătiți pentru acest lucru. Nu dorim să spunem atunci că vom face primele patru fundații de spital în 2028.

Este necesar ca partidul AUR să aibă câte un reprezentant în fiecare localitate din România, poate chiar filială” a declarat George Simion în direct la Antena 3, duminică seara.


Distribuți acest articol